dimecres, 1 de febrer de 2012

Compres!

Aquí va una petita mostra de les compres compulsives de Londres! No és que sigui una fanàtica dels bolsos però no sé per quina raó em vaig trastocar fins a comprar-ne 3! Molt British tots ells XD! Com sempre també vaig caure en la temptació de comprar botons a Portobello, un dels millors llocs per fer aquestes compres! I no podia faltar llibres amb encant (aquests van ser regal sorpresa, o sigui, els tenia guipats però no els vaig comprar jo… :P) i per rematar-ho, no em podia descuidar de comprar targetes, papers i postals algunes de les quals estaven tirades de preu (rebaixes)! En fi, un gran dispendi tot plegat!

Fins aviat!

....

Here you can see a small sample of compulsive shopping in London! I am not a bags’ fan (but I don’t know way) I needed to but this 3 British handbags! I am crazy... As always I was also tempted to buy buttons in Portobello, one of the best places for these purchases! I could not miss charming books (these were a surprise gift, so... I didn’t buy them... :P). And to finish, I could not also forget to buy cards, papers and paper cards! (Some of them were on sale). So... I spent a lot!

See you soon!