dissabte, 26 de febrer de 2011

Paris i nous pins!


Piu piu: in stock/ en venta 3'5 €/ diam. 4'5cm


Paris Vintage.

Benvinguts de nou!

Sembla que aquests dos últims dos mesos Pin Aprils hagin anat de vacances! La veritat... és que una mica podríem dir que si! Després de Nadal i d’atendre les vostres comandes, he tingut que deixar uns dies el blog per atendre les altres 100 coses amb les quals no sé com ho faig, però acabo sempre liada! Així doncs, avui hem disposo a intentar aportar alguna notícia!

En primer lloc podreu veure a la foto de dalt una nova adquisició i reciclatge! És un penjoll que vaig comprar en una fira d’antiguitats, i el pobre, estava tot trencat, només quedava la peça en sí, així que vaig decidir arreglar-lo d’alguna manera per recuperar el seu encant! Després de remenar revistes vaig aconseguir la fotografia de París que podeu veure, per a mi era perfecta, justament era el que buscava! Així tot plegat donava un toc “Vintage” que està tant de moda ara! ;) Un cop vaig poder arreglar la tapa, vaig acabar d’arreglar el penjoll i li vaig posar la cadena que podeu veure aquí! Crec que el resultat ha quedat bé no? Bé, a mi em té enamorada! ;)

I com a segona novetat us penjo un parell d’últims pins que he fet gràcies amb les aportacions de les Nespresso d’un seguit de noies guapes ;)! Com agraïment de la seva donació (per poder fer algun dia la meva cortina!!) els vaig fer un parell de pins que sembla que han agradat molt a diversa gent, així que tot i que no ho tenia previst, n’he fet algun de més per a veure que us semblen!

I això és tot de moment! Que sigueu molt feliços i fins aviat!

Welcome back!
It seems that these last two months Pin Aprils have been in holidays! After Christmas and after dealing with your orders, I had to leave the blog a few days to attend other aspects of my life!So today I will try to bring you some news!

First you could see a new acquisition! It is a necklace which I bought at an antique fair, and unfortunately, it was broken… so, I decided to repair it! After leafing through magazines I got the Paris picture, it was exactly what I wanted! It gave it a “Vintage” air, which is so fashionable nowadays.

I think the final result has been quite good, isn’t it?

And the second new is related to three new Pin Aprils! Thanks to the contributions of Nespresso coming from some pretty girls;), I did a present for them (similar to these brooches), and because some people have love it, I decided to create some more ;) I hope you will like it!

And that's all for now! Be happy and see you soon!