diumenge, 3 d’octubre de 2010

Galetes!




And finally… the last post for today! I don’t know if you know it, but I am not a good cooker… This is not a problem for me, because this is the third time that I repeat my cookies…!!! Finally… well… they were not very edible but you could eat them with no problem… ;) Don’t worry, I’ll try again and I hope to improve!!!

………….

I finalment… aquí va l’últim post per avui! No sé si ho sabeu, però… no es pot dir que sigui bona cuinera tot i els meus esforços…

Tot i això… m’encanta fer galetes, i aquí us mostro les terceres que vaig repetir… bé… no es pot dir que quedessin massa bones… però eren “m e n j a b l e s”… més o menys… ;) Tot i això, no em dono per vençuda i espero repetir i millorar!!!

2 comentaris:

G&G ha dit...

mmmmmm que ricas se ven

Pampallugues ha dit...

Hola!! soc Beatriz de Pampallugues.
Me encaaaanta el q fas! de veritat, felicitats. A més, m'encanten els botons, tot i q no tinc molta experiencia amb les teles de tant en tant m'agrada probar.
Gracies per seguir el meu blog... jo m'en faig seguidora del teu... ara mateix!!
M'ha agradat molt la teva iniciativa d'intercanvi. M'ho apunto!
Endavant!!